”Tu, Doamne, Cel ce eşti doctor ceresc, tămăduieşte-mă prin mâna doctorului pământesc” - Operația studentei din Cluj a fost un succes


Krisztina Nyegran, studenta de la UBB Cluj, a fost ajutată cu 11.000 de euro în urma donațiilor și a fost operată cu succes. 

Colegii tinerei de la FSPAC s-au mobilizat și au ajutat-o. 

După cum v-am promis, vă ținem la curent cu progresul cazului Krisztinei. Cu bucurie în suflet vă anunțăm că totul este bine. Operația, realizată ieri, a fost un succes, tumoarea putând fi extirpată în totalitate. Au fost 4 ore intense, atât pentru doctori, cât și pentru familia reală și cea spirituală a colegei noastre. Krisztina este bine.

Totul decurge exact așa precum speram. În curând va începe tratamentul și ne rugăm să o primim cât mai rapid înapoi în colectivul pe care l-a unit atât de rapid. 

Vă mulțumim încă o dată că de acest Crăciun ne-ați ajutat să salvăm o viață!”, precizează cei care au coordonat campania. 

Krisztina Nyegran a avut și ea un mesaj puternic:

Doamne, Dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei Tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Frică mare m-a cuprins înaintea acestei încercări, în loc să mă cuprindă încrederea în pronia Ta şi în grija pe care o porţi oamenilor. Dacă nu m-ar fi acoperit harul Tău, furtuna deznădejdii m-ar fi doborât la pământ. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care îl au aleşii Tăi înaintea încercărilor vieţii, dar tot ce pot să fac este să cad cu frângere de inimă înaintea Ta şi să Te rog să nu mă laşi fără ajutor. Tu, Doamne, Cela Ce eşti doctor ceresc, tămăduieşte-mă prin mâna doctorului pământesc, ca să Te laud în toate zilele vieţii mele. Amin!”.

Comentarii Facebook