Sambata 28 Ianuarie

Membru al trupei Holograf, infectat cu COVID-19. Are o părere opusă cu Dan Bittman


Iulian Mugurel Vrabete, chitaristul și compozitor al trupei Holograf, a fost infectat cu Covid şi a stat în spital. 

Acesta nu are același discurs conspiraționist ca și solistul trupei Dan Bittman. 

Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficienta și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sange și chiar consult medical personal. Menționez ca nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui. După un timp relativ îndelungat, dar logic în desfășurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Balș pentru definitivarea schemei de tratament. În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament. Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere si pricepere, fără măcar umbra vreunei condiționari, si, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere.

Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau sa spun ca sistemul medical românesc funcționează, in parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper sa fie cat mai multe locuri asemenea”, a scris artistul pe rețeaua de socializare.

Ce spune Dan Bittman despre pandemia de Covid-19

Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show, pe Aleph News.

Acesta a fost întrebat dacă este de acord cu teoria potrivit căreia cineva a creat artificial această pandemie, muzicianul a spus: ”Eu cred!”.

Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a spus Dan Bittman.

FOTO: Facebook-Holograf

Comentarii Facebook