MegaSporeBiotic, aliatul tău în lupta împotriva dezechilibrului florei intestinale (P)


MegaSporeBiotic este un supliment probiotic pe bază de spori, care conține Bacillus Licheniformis, Bacillus Indicus, Bacillus Subtilis, Bacillus Clausii, Bacillus Coagulans, tulpine probiotice brevetate, care produc antioxidanți și au o acțiune de tipul „poliție intestinală”, reușind să repare dezechilibrele florei intenstinale.

Beneficiile tratamentului cu MegaSporeBiotic

MegasporeBiotic este un supliment alimentar cu multe beneficii în procesul de reechilibrare a florei tale intestinale. MegaSporeBiotic ajută la procesul de digestie, îmbunătățește tranzitul, stopează suprapopularea cu bacterii patogene și detoxifică tractul gastrointestinal. Totodată, MegaSporeBiotic reduce inflamația și durerea, ajută la scăderea colesterolului, produce nutrienți esențiali - antioxidanți, vitamine din complexul B, vitamina K2 și îmbunătățește imunitatea prin modularea și prevenirea infecțiilor, alergiilor și a astmului.

Ce conține MegaSporeBiotic?

Suplimentul alimentar conține Bacillus Licheniformis (produce antibioticul natural bacitracină, enzime care ajută la digestia proteinelor, vitamine din complexul B și acid folic), Bacillus Indicus (stimulează imunitatea, produce doze mari de carotenoizi: licopen, beta-caroten, luteină, astaxantină, secretă vitamine și quinole și este cea mai eficientă bacterie probiotică de pe piață), Bacillus Subtilis (produce peste 12 antibiotice naturale eficiente, este folosit pe scară largă, este sigur și eficient, produce vitamina K2 și natokinaze și este esențial pentru modularea funcției imune prin intermediul țesutului limfoid asociat intestinului), Bacillus Clausii (cel mai răspândit supliment probiotic din lume, stimulează imunitatea și este rezistent la acțiunea antibioticelor), Bacillus Coagulans (studiat și utilizat mult de-a lungul istoriei, este eficient pentru Boala Inflamatorie intestinală, Boala Crohn și Colita ulcerativă, produce forma optică L+ a acidului lactic și stimulează imunitatea).

Cu ce este MegaSporeBiotic diferit față de alte produse probiotice?

MegaSporeBiotic este un supliment probiotic pe bază de spori, care conține Bacillus Licheniformis, Bacillus Indicus, Bacillus Subtilis, Bacillus Clausii, Bacillus Coagulans, tulpine probiotice brevetate, care produc antioxidanți în tractul digestiv și supraviețuiesc în totalitate pasajului gastric. MegaSporeBiotic are și alte proprietăți, pe care alte probiotice clasice nu le au. Probioticele eficiente merg dincolo de sănătatea sistemului digestiv și influențează în mod pozitiv imunitatea, scad colesterolul, neutralizează toxinele, produc antioxidanți și multe altele.

Ce spun persoanele care folosesc MegaSporeBiotic?

Clienții MegaSporeBiotic sunt foarte mulțumiți de produs, fiind singurul probiotic care i-a ajutat la refacerea florei intestinale:

„MegaSporeBiotic a fost singurul probiotic care m-a ajutat la refacerea florei intestinale, scăderea completă a inflamației și eliminarea gazelor intestinale, normalizarea tranzitului intestinal, reechilibrarea greutății corporale și îmbunătățirea metabolismului. Folosirea unei diete adecvate împreună cu MegaSporeBiotic este, în opinia mea, soluția optimă pentru tratarea majorității problemelor intenstinale.”

Ce sunt probioticele?

Specia umană a avut timp de sute de mii de ani o dietă bazată pe roadele pământului și animalele pe care le puteau vâna. Acestea erau bogate în nutrienți, dar și în specii benefice de microorganisme vii, care încet-încet au devenit componente esențiale ale tubului digestiv uman, fiind cunoscute ca și probiotice. Probioticele reglează funcțiile sistemului digestiv, îmbunătățesc sistemul imunitar și constituie prima linie de apărare împotriva infecțiilor.

Comentarii Facebook