Maratonul vaccinării la Cluj-Napoca are loc în acest weekend. Clujenii se vor putea vaccina la orice oră din zi și din noapte


Maratonul vaccinării se va organiza în Cluj-Napoca în acest weekend. Centrul drive-trhu de la Sala Sporturilor va fi deschis non-stop de vineri până duminică pentru clujenii ce își doresc să se vaccineze.

În perioada 29 Octombrie, ora 08:00 până în 31 octombrie, ora 20:00, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu tipul de vaccin Pfizer-BioNTech, fără programare, într-un maraton al vaccinării la centrul drive-through, de la Sala Sportului ,, Horia Demian”, Cluj-Napoca.

Reiterăm cetățenilor necesitatea și importanța vaccinării împotriva COVID-19 pentru toate persoanele de peste 12 ani, în interes individual și al sănătății publice, prin reducerea cazurilor severe și a deceselor. 

Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european”, transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj.

Comentarii Facebook