Maraton de vaccinare la Chinteni! Primul maraton de vaccinare din mediul rural are loc între 22 și 23 mai - FOTO


Primul maraton de vaccinare din mediul rural din România are loc la Chinteni, în perioada 22 -  23 mai. Primarul comunei Lucia Suciu a anunțat că se ”mută linia întâi în mediul rural!”.

Primul maraton al vaccinării în mediul rural, cu serul PFIZER, va avea loc în perioada 22 -23 mai 2021, în intervalul orar 08:00 - 24:00, la Centrul de Vaccinare anti-Covid-19 Chinteni, strada Unirii, nr. 206. 

Pe lângă cele două fluxuri de vaccinare preexistente, pentru serurile Moderna și AstraZeneca, vor funcționa încă trei fluxuri de vaccinare cu serul PFIZER. Pentru vaccinare, nu este necesară efectuarea nici unei programări”, a precizat primarul Lucia Suciu.

Aceasta îndeamnă populația să aibă încredere și să participe la maraton, pentru a ne putea relua viața normală. 

De mai bine de un an tânjim după o viață normală. De mai bine de un an am uitat să ne îmbrățișăm și cam tot de atâta timp bunicii și părinții noștri ne așteaptă cu dor acasă. 

Primăvara e mai mult decât magie, iar aerul său proaspăt și plin de miresme merită respirat cu toată ființa noastră. 

Haideți să îndrăznim să facem un mare pas spre normalitate!

Haideți să ne îmbrățișăm bunicii și părinții fără teamă, haideți sa respirăm mireasma primăverii fără mască, HAIDEȚI LA VACCINARE!!!

O echipă medicală minunată, dedicată și profesionistă, care nu s-a dezmințit nici o clipă, este pregătită pentru ca procesul vaccinării să decurgă în cele mai bune condiții”, a mai spus Lucia Suciu. 

Important de reținut este că ”A O SUTA PERSOANĂ VACCINATĂ VA FI PREMIATĂ!”.

Cei care au întrebări despre maraton, pot suna la telefon 0264-271803.

Comentarii Facebook