Expert în sănătate publică, mesaj sinistru pentru nevaccinați: Vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare


Medicul Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală, a transmis nevaccinaților un mesaj înfiorător. Acesta le amintește că se apropie iarna, iar solul va îngheța și va fi mai greu să le fie săpate gropile în cazul în care vor muri de COVID.

Pământul înghețat nu se sapă așa ușor

Acesta a declarat la un post de televiziune că nevaccinații ajung mai ușor la terapie intensivă, iar cei mai mulți mor. Totodată, mai spune expertul, să nu uite că vine iarna, iar solul va fi înghețat.

Expertul în Sănătate Publică a declarat că secțiile de terapie intensivă sunt ocupate de pacienți COVID-19 în stare gravă, că o particularitate a acestui val 4 al pandemiei constă tocmai în acest aspect, al ocupării mai întâi a ATI-urilor.

Ceea ce se deosebește în acest val 4 față de celelalte atacuri ale virusului este că în acest val întâi se ocupă paturile ATI și după aceea restul paturilor de spital, spre deosebire de primele faza ale pandemiei când era invers, întâi se ocupau spitalele și apoi din cei din spital ajungeau la ATI”, a spus Emilian Imbri.

Persoanele care nu s-au vaccinat ajung mult mai ușor la terapie intensivă, iar cei mai mulți dintre ei mor, spune expertul. În acest context, și pentru că vin Sărbătorile, a transmis un mesaj înfiorător celor care au o oarecare teamă sau neîncredere în vaccin, și spune: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și rece.

Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”, a adăugat specialistul.


Comentarii Facebook