Doctorul Mihail a dezvăluit cum se prepară cel mai bun sirop de tuse, făcut în casă! Ce ingrediente sunt necesare


Doctorul Mihail Pautov a explicat cum se poate prepara, în mod ușor, cel mai bun leac pentru tuse. Potrivit doctorului, siropul poate fi preparat rapid în orice bucătărie, din doar două ingrediente și este extrem de eficient în combaterea tusei. 

Astfel, această licoare magică poate fi folosită pentru a diminua efectele tusei neproductive, o formă iritantă și lipsită de mucozități de tuse.

Ingredientele necesare pentru a prepara siropul sunt lămâia și mierea, iar soluția trebuie consumată des, de cel puțin două ori pe oră.

„Pur și simplu storci zeama de la o lămâie într-un pahar și pui la fel de multă miere, amesteci temeinic și iei la fiecare 30 de minute câte o linguriță pe care încerci să o mesteci și înghiți cât poți tu ce încet.

Asta te va ajuta cel mai mult și mult mai mult decât un sirop de tuse care îți face mai mult rău decât bine, pentru că bine nu îți face deloc.

 Asta o să aducă mai multă secreție, o să umecteze mai mult acea mucoasă, o să ajute la umectarea acelui mucus și la expectorarea mucusului și ăsta e cel mai bun sirop.

Mierea are proprietăți bactericide, deci o să omoare anumiți microbi, o să lubrefize mucoasele și o să le calmeze”, a precizat dr. Mihail Pautov.


Comentarii Facebook