Dieta urmată de Ozana Barabancea

 

Ozana Barabancea a câștigat lupta cu kilogramele, după ce a trecut printr-o intervenţie bariatrică.

 

Ozana a exclus fructele şi legumele din meniul zilnic. ”Mănânc orice, dar doar de trei ori pe zi. Beau multe lichide. Am renunţat la crudităţi pentru moment, ca să nu îmi fermenteze în stomac. Nu ştiu cât va dura această decizie. Am exclus fructele şi legumele crude. Rar mănânc salată de sfeclă cu hrean, dar dimineţa mănânc avocado cu condimente.

 

În rest, carne de viţel la grătar, chiar şi prăjituri, dar beau foarte multă apă”, mărturiseşte jurata de la ”Te cunosc de undeva”.

 

Pentru cei care vor să piardă în greutate recomandă consecvența. ”Totul pleacă de la creier. Eu nu dau sfaturi. Povestesc din experienţa mea, cu bune şi cu mai puţin bune”, adaugă vedeta Antenei 1.

 

”Am crezut cândva în zodii dar, de când sunt prezentă în viaţa bisericească, am înţeles că rugaciunea este cea care mută munţii şi transformă răul în bine. Acum nu mai citesc Horoscopul. Am trecut pe lângă moarte, am constientizat că nu e momentul şi m-am rugat la Dumnezeu şi la Maica Domnului să mă salveze. Şi am scăpat”, mai spus Ozana.

Comentarii Facebook