Cojile de nuci, un remediu natural pentru toţi fumătorii

 

Remediul eficient ce urmează este recomandat în special fumătorilor, dar poate fi folosit şi de nefumători, întrucât va avea un efect uimitor asupra întregului organism.

 

Secretul acestui remediu este ascuns în coajă de la nuca.

 

Iată ce trebuie să faci:

 

Trebuie doar să–ţi prepari un „ceai” din coji de nuca. Este vorba despre coajă lemnoasă a nucii, nu cea verde.

 

Pentru cantitatea zilnică vei avea nevoi de coajă de la o nuca şi 300 de ml de apă. Pune într-un ibric apă, apoi adaugă peste apă cojile de la nuca. Fierbe conţinutul până când acesta scade la 200 de ml. Îţi va fi foarte uşor să măsori dacă vei avea un ibric cu gradaţie.

 

Aşadar, după ce a scăzut la 200 de ml, opreşte focul. Lasă ceaiul să se răcească. Acesta se consumă rece.

 

Poţi să-l prepari chiar de seara pentru a-l consumă dimineaţă. Înainte să-l consumi, poţi să-l îndulceşti cu o linguriţă de miere, dacă gustul nu-ţi convine.

 

Consumat zilnic, pe stomacul gol, timp de 30 de zile, acest remediu va avea un efect uimitor asupra plămânilor, reuşind să elimine substanţele nocive acumulate în timp prin intermediul fumatului. Totodată acest amestec va elimina şi blocajele arterelor, îmbunătăţind fluxul de sânge ceea ce va duce la îmbunătăţirea funcţionarii inimii, ştiind mai ales faptul că micşorarea arterelor este adeseori un semn al otrăvirii cronice cu nicotină!

 

Este indicat să nu opreşti consumul acestui ceai după cele 30 de zile, deoarece el contribuie în timp la reglarea tensiunii şi la eliminarea anginei pectorale.

 

Sursă: sanatatea.ro

Comentarii Facebook