Voicu: Ponta va fi premier orice cale se alege


Mihai Voicu, vicepreşedintele PNL, a declarat că după alegeri există două opţiuni, dar în oricare din ele Victor Ponta iese premier.

Liberalul, se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să nu înceteze lupta politică cu USL dar că il va desemna ca premier pe Victor Ponta pe orice cale.

 

 

"Sunt convins că primul-ministru are voinţa şi în fond interesul să facă acest lucru, mai ales după ce se va forma un Guvern extrem de bine susţinut în Parlament. Mă întreb însă dacă şi reciproca este valabilă, pentru că nu-l văd cu atâta uşurinţă şi pe preşedintele Traian Băsescu să înceteze ofensiva aceasta împotriva Guvernului şi lucrurile vom vedea cum vor evolua", spune vicepreşedintele PNL, potrivit Realitatea.

Întrebat dacă se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să nu-l desemneze premier pe Victor Ponta după alegeri, Mihai Voicu a răspuns: "Nu mă aştept la acest lucru. Şi nici n-aş vrea să mai invoc scenarii. Însă sunt două opţiuni pe care le avem după alegeri: Victor Ponta să fie prim-ministru pe calea uşoară, democratică şi constituţională şi Victor Ponta să fie prim-ministru prin metode care ar implica o perioadă de instabilitate. Dar în orice caz, Victor Ponta va fi prim-ministru, în orice scenariu".

Comentarii Facebook