USL Cluj îl acuză pe Emil Boc că este incapabil să gestioneze situația de la ”U” Cluj

 

USL Cluj îl acuză pe primarul Emil Boc că nu își respectă ”promisiunile profetice” din ultimul an, prin care anunța ”salvarea U Cluj”.

 

Tragem un semnal de alarmă asupra faptului, că atât actualul primar cât și fostul edil al Clujului, Sorin Apostu sunt răspunzători pentru starea deplorabilă a clubului, aceștia aducându-l pe Florian Walter la Cluj și oferindu-i echipa. Nu știm și probabil nu vom ști niciodată care au fost înțelegerile oneroase ale acestei afaceri. Nici până în ziua de astăzi nu știm ce i s-a promis lui Florian Walter de către Emil Boc și Sorin Apostu pentru a-l determina să preia U Cluj”, precizează președintele PSD Cluj.

 

Liderul social democraților clujeni susține că Emil Boc și PDL Cluj ”sunt direct răspunzători pentru situația în care a ajuns clubul fanion al orașului având în vedere că la conducerea echipei s-au aflat în utlimii ani, membrii marcanți ai PDL Cluj: De la Alin Tișe care a fost manager al clubului până la Călin Hințea (fost președinte al CA la ”U” Cluj), Cosmin Irimieș (fost director executiv al clubului) și Dan Lazăr (membru în CA) cu toții foști consilieri și secretari de stat în cabinetul Boc”.

 

Este limpede că administrația Boc-Apostu a încercat să subordoneze politic destinul Universității Cluj. Primarul Emil Boc trebuie să anunțe clar strategia Primăriei Cluj-Napoca, față de Universitatea Cluj, în calitate de acționar al clubului și nu doar informații incomplete sau zvonuri pe care le-a lansat constant în ultimul an”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Comentarii Facebook