Viorica Dăncilă candidează pentru funcția de președinte al Partidului NOI, înființat cu puțin timp în urmă la Cluj


Congresul Partidului Națiune Oameni Împreună (NOI) înființat la Cluj se întrunește marți pentru alegerea conducerii, fostul prim-ministru Viorica Dăncilă candidând pentru funcția de președinte al partidului.

Congresul va avea loc la Slala Amfiteatru de la Institutul Național de Statistică, au anunțat reprezentanții partidului, luni, 11 aprilie. Dăncilă și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al partidului, iar pentru funcția de președinte executiv candidează Francesco Șerban și pentru funcția de secretar general, Cornelia Bălos.

Noua formațiune politică își va alege marți, 12 aprilie, și cei cinci vicepreședinți pe lângă alegerile menționate mai sus, au mai declarat reprezentanții partidului, potrivit Agerpres

dancila cu partidul noi.jpg

Ce este Partidul Națiune Oameni Împreună (NOI) și de ce este Dăncilă în el

Partidul NOI are sediul pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca

Reprezentanții Partidului NOI au spus că venirea Vioricăi Dăncilă este o onoare. „Avem convingerea că ÎMPREUNĂ vom fi generatorul schimbării pe care ne-o dorim și pe care o așteptăm de atât timp. Credem cu tărie că NOI - Partidul “NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ” putem fi în sinergie cu toate celelalte elemente care aspiră la o schimbare în bine. Chemăm alături de NOI - Partidul "NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ" pe toți cei care împărtășesc cu NOI valorile, principiile și viziunea noastră, pentru ca ÎMPREUNĂ să devenim părinții fondatori ai unei Noi Românii!”, au spus reprezentanții partidului.

Citește și: Clujul o primește „cu brațele deschise” pe Viorica Dăncilă. Fostul premier a demisionat din PSD și s-a înscris într-un partid cu sediul la Cluj-Napoca

Partidul NOI are sediul central la Cluj-Napoca pe Calea Mănăștur nr. 21 și îl are ca președinte interimar și membru fondator pe Bogdan Petrescu, un IT-ist clujean.


Comentarii Facebook