Joi 29 Septembrie

Clujul o primește „cu brațele deschise” pe Viorica Dăncilă. Fostul premier a demisionat din PSD și s-a înscris într-un partid cu sediul la Cluj-Napoca


Viorica Dăncilă anunță că a demisionat din PSD și s-a înscris într-o nouă formațiune politică cu sediul la Cluj-Napoca.

Cred că mulți dintre d-vs v-ați întrebat dacă mai există o șansă ca România să ne aparțină. Mi-am pus și eu, de nenumărate ori, această întrebare, și da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza. Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale. Eu am luat acum această decizie. După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul (NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă menționează că nu a fost un pas ușor, dar l-a făcut pentru că nu se mai regăsește în PSD și nu mai rezonează cu deciziile pe care actuala conducere le ia.

Nu eu i-am tradat, ei ne-au trădat pe mulți dintre noi, au dezamăgit încrederea acordată de foarte mulți români. Mi-am asumat activitatea mea publică, cu bune și rele. De aceea, sunt convinsă că revenirea mea în politică va atrage și multe critici. Însă, ca un om care își iubește țara, ca un bun român, nu pot sta deoparte când văd că lucrurile nu merg bine”, a mai scris aceasta.

Nu am ales să revin în politică pentru a crea sau a întreține divergențe cu cineva sau pentru a ataca celelalte formațiuni politice, chiar dacă am fost atacată cu încrâncenare și agresivitate, chiar din interiorul partidului din care făceam parte. Am revenit în politică pentru a crea consens, pentru un vis mai vechi în care politica poate fi și altfel, o politică în care interesul personal și cel de partid să fie înlocuit cu interesul național”, precizează fostul prim-ministru.

Partidul NOI are sediul pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca

Reprezentanții Partidului NOI au spus că venirea Vioricăi Dăncilă este o onoare. ”Avem convingerea că ÎMPREUNĂ vom fi generatorul schimbării pe care ne-o dorim și pe care o așteptăm de atât timp. Credem cu tărie că NOI - Partidul “NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ” putem fi în sinergie cu toate celelalte elemente care aspiră la o schimbare în bine.  

Chemăm alături de NOI - Partidul "NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ" pe toți cei care împărtășesc cu NOI valorile, principiile și viziunea noastră, pentru ca ÎMPREUNĂ să devenim părinții fondatori ai unei Noi Românii!”, au spus reprezentanții partidului.

Partidul NOI are sediul central la Cluj-Napoca pe Calea Mănăștur nr. 21 și îl are ca președinte interimar și membru fondator pe Bogdan Petrescu, un IT-ist clujean.

277356004_515786483240604_3599832748604582313_n.jpg

277555454_515786369907282_2681242137366324971_n.jpg


Comentarii Facebook