Viceprimarul Clujului spune că administrația nu răspunde pentru zidul prăbușit peste maşini la Cluj: „Noi nu avem ce să facem”


Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a venit cu o reacție după ce un zid de sprijin s-a prăbușit, ieri, peste 5 vehicule și o autoutilitară, pe strada Lombului.

Amintim că în urma unei sesizări primite, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Lombului nr. 2-4. În urma incidentului au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară. 

Noi nu avem ce să facem, am constatat prin Poliția Locală și prin colegii mei la Disciplina în Construcții. Am sesizat Inspectoratul în Construcții. Este o investiție privată, pe un teren privat, cu autorizație de construire, fără recepție. Au fost avariate 6 autovehicule, sigur că cel care a făcut lucrările și proprietarul trebuie să plateasca despăgubirile. A fost securizată zona, e un zid de 35 de metri pe strada Lombului'', a spus Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, la un post de radio local.

Comentarii Facebook