VIDEO - Pesedistii i-au cantat lui Emil Boc: "Un pinguin conduce o tara/ In faliment cate-un pic, pic, pic"


Mii de simpatizanti si membri PSD i-au cerut demisia premierului Emil Boc intr-un miting organizat in fata Palatului Victoria. Pesedistii au lansat si o melodie impotriva premierului si echipei sale: "Un pinguin ce aduce infernul".

Lozinca preferata a celor care au participat la mars a fist "Jos pinguinul" si punctul forte al manifestarii a fost maneaua pregatita de PSD Bucuresti pentru Emil Boc.

"Un pinguin conduce o tara/ In faliment cate-un pic, pic, pic/ Un pinguin pus a patra oara/ Sa ne conduca asa mic, mic, mic/ Un pinguin ce conduce Guvernul/ si totul merge greu, greu, greu/ Un pinguin ce-aduce infernul/ Dar care se crede zmeu, zmeu, zmeu. Un pinguin conduce o gasca/ Ce n-are deloc spor, spor, spor/ Era mai bine pe vremea lui Ceasca,/ Acum e ca dracu, sa mor mor mor", se spunea in maneaua PSD. intre ele era intercalat refrenul: "Berceanu, Udrea, Blaga si cu Oprea/Cu toti-s condusi de Boc, Boc, Boc/ Cu ei in guvern nu merge nimica/ si totul aici sta pe loc, loc, loc". Ritmul melodiei a incins spiritele, i-ar oamenii au inceput sa danseze, incolonati, in fata Palatului Victoriei.

Primarul Marian Vanghelie a spus ca ziua de 1 Mai traditionala a fost inlocuita cu un "1 Mai atipic", pentru ca si situatia economica si sociala a tarii este grava.

"Domnul Berceanu ne-a spus cu zambetul pe buze ca un kilometru de autostrada costa 80 de milioane de euro, dar in Macedonia, cu aceeasi firma, a costat doar 20 de milioane. Sunt sume industriale cu care n-am fi avut probleme sociale. Avem un stat politienesc si neputincios care nu stie sa organizeze nimic, in afara de taierile de panglici ale Elenei Udrea", a declarat Marian Vanghelie.

Presedintele PSD Bucuresti a mai spus ca trebuie inlaturat atat Emil Boc, dar si tot Executivul. "Prezenta dumneavoastra aici ii face pe multi sa tremure, sa le siroiasca apa pe sira spinarii ca nu vor mai putea jefui tara asta la nesfarsit. Nu demisia lui Emil Boc rezolva problema, ci demisia PDL din Guvern definitiv si irevocabil", a mai spus Vanghelie.

Comentarii Facebook