Victor Ponta: USL nu se aliaza cu UDMR cu orice pret si nu va colabora cu partidul lui Tokes


Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca Uniunea Social-Liberala ar putea colabora cu UDMR, dar nu cu orice pret.

"Este bine pentru Romania ca minoritatea maghiara sa fie reprezentata in Parlament. Cred ca poate exista o colaborare intre USL si UDMR, dar nu cu orice pret. Nu as fi niciodata dispus sa platesc pretul pe care il plateste Emil Boc asa cum nu am fost niciodata dispus sa jur cu mana pe Biblie ca nu ma voi alia cu UDMR. Nu sunt dispus sa ma aliez cu UDMR cu pretul pe care il plateste Boc si PDL", a declarat Victor Ponta. 

La randul sau, Kelemen Hunor, presedintele UDMR a declarat ca Emil Boc si PDL nu platesc niciun pret pentru colaborarea cu Uniunea.

"Legat de colaborarea cu USL, nu am exclus nicio colaborare cu orice formatiune politica democratica. Nu cred ca Emil Boc sau PDL platesc un pret pentru aceasta colaborare si nu cred ca orice apreciere cand e vorba despre actuala coalitie se face din aceasta perspectiva. Vom colabora cu oricine in viitor, indiferent de ce formatiune politica vorbim. Dezideratele noastre sunt cunoscute si vor fi importante cand vom discuta despre colaborarea cu alte formatiuni, indiferent ca vorbim despre PDL, USL, PSD, PNL. Avem un dialog permanent, si probabil cu acestea vom avea o colaborare si in viitor daca vrem sa ne atingem dezideratele noastre", a declarat Kelemen Hunor.

Comentarii Facebook