Show total la Parchet: Vadim Tudor s-a barbierit in fata sediului. El a adus peruci pentru Basescu, Udrea si Boc - VIDEO

Corneliu Vadim Tudor a facut show total in fata sediului Parchetului instantei supreme, unde a dat o declaratie presei in timp ce se barbierea.

 

"Va rog sa observati ca am venit nebarbierit", a spus liderul PRM si a inceput sa se barbiereasca. "Stiti ce-i fac lu' Chioru'? Il rad!", a spus Vadim Tudor.

 

El a scos apoi dintr-o punga trei peruci, una pentru Traian Basescu, una pentru Elena Udrea si una pentru premierul Emil Boc, pe care l-a numit "piticul porno". Vadim a spus ca perucile sunt destinate celor care pentru cand vor ajunge la puscarie, motiv pentru care a adus cu el si o pereche de catuse.

 

Dupa ce a facut declaratia pentru presa, liderul PRM a plecat fara sa intre in sediul Parchetului.

 

Procurorii Parchetului instantei supreme au fost sesizati de Agentia Nationala de Integritate pentru a-l cerceta pentru fals in declaratii pe Corneliu Vadim Tudor. Acesta este acuzat ca nu a declarat si nu a inregistrat in evidentele Finantelor venituri obtinute din drepturi de proprietate intelectuala in perioada 2006 - 2008.

 

Video: realitatea.net

Comentarii Facebook