Victor Ponta: ”Mai stau la guvernare 10-15 ani”. Premierul vrea o bază de date comună cu amenzile de circulație

 

Premierul Victor Ponta a declarat că mai stă la guvernare încă 10-15 ani, până când Ministerul de Interne şi ANAF vor avea o bază comună de date privind amenzile rutiere.

 

M-am hotărât să mai stau încă 10-15 ani la guvernare. Cam în atâta timp le va ajunge celor de la Interne cu cei de la ANAF să facă o bază comună cu amenzile de circulaţie. Domnule, cum, e posibil în secolul XXI să nu poţi să intru într-o bază de date, să-mi spună cine a luat amendă ? Bănuiam că nu e ceva atât de complicat tehnologic încât să ai o singură bază de date între Poliţie şi... Domnule, spune-mi şi mie cine a luat amendă, de radar, de ce-o fi, de parcare... Nu se poate, dom'le!”, a declarat Ponta înaintea lansării Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică, anunță româniatv.net.

 

Primul-ministru a spus că vicepriministrul Gabriel Oprea ar putea introduce pe agenda şedinţei de guvern actele normative pentru o astfel de bază de date. ”Nu suntem o ţară aşa mică, cum e America, suntem mai mare, e mai complicat”, a adăugat ironic premierul.

Comentarii Facebook