Viceprimarul Clujului spune că lucrările la malurile Someșului sunt finalizate, dar mai sunt elemente care trebuie corectate: Vine o temperatură prielnică


Autoritățile municipale așteaptă temperaturile de primăvară pentru a face ultimele ajustări la lucrările de la Someș. În ciuda criticilor, viceprimarul Clujului spune că din punctul lor de vedere „lucrările arată bine”, dar așteaptă primăvara pentru a vedea dacă trebuie să înlocuiască arborii plantați. 

„Lucrările sunt finalizate. Mai sunt încă elemente care trebuie să fie corectate, lucrări care se pot întâmpla doar în momentul în care vine o temperatură care să fie prielnică pentru astfel de lucrări. Din punctul nostru de vedere, lucrările arată bine. 

Se vede foarte clar că sunt zone care sunt extrem, extrem de intens folosite de către clujeni și, de asemenea, o să așteptăm să vedem și la primăvară dacă mai trebuie să înlocuim și arbori pentru că ei sunt în garanție. Ei au doi ani garanție, astfel dacă vom identifica arbori care nu se prind ei vor fi înlocuiți pe garanție, pe cheltuiala firmei”, a declarat viceprimarul Dan Ștefan Tarcea, la Radio România Cluj.

Clujenii s-au plâns pe parcurs de slaba iluminare a aleilor, de copacii care cad după o banală ploaie, dar și de calitatea trotuarelor. Rămâne însă de văzut, dacă oamenii vor fi mulțumiți de ce vor găsi la primăvară când nu vor mai fi „elemente care trebuie corectate”. 

Comentarii Facebook