Vezi cat va costa organizarea Revelionului 2012 la Cluj, dar si Zilele Orasului!


Consilierii locali ai municipiului Cluj Napoca au aprobat in sedinta de marti, 22 martie, sumele pentru organizarea Zilelor Municipiului, a Zilei Nationale si a Revelionului 2012.
 
In total alesii locali au aprobat suma de 400.000 pentru toate cele trei manifestari.

Pentru Zilele Municipiului Cluj Napoca, din perioada 27 mai - 2 iunie 2011, si pentru Ziua Nationala din 1 Decembrie, au fost alocate cate 150.000 de lei, iar pentru spectacolul de Revelion 2012, 100.000 de lei.

"In urma unor dezbateri publice care au durat pe parcursul anului 2010, cu participarea reprezentantilor a zeci de institutii, asociatii culturale si diverse organizatii non-guvernamentale si dupa efectuarea unui sondaj de opinie in randul clujenilor s-a hotarat ca in perioada 27 mai- 2 iunie 2011 sa se organizeze pentru prima data in istorie Zilele Municipiului Cluj-Napoca. In acest an va avea loc prima editie a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca, iar Primaria a primit propuneri cu privire la evenimentele ce se vor desfasura cu aceasta ocazie. Au fost aduse propuneri atat de la asociatiile culturale, sportive, sociale sau de alt tip, cat si institutiile care functioneaza in municipiul Cluj-Napoca, incepand de la centre culturale straine, consulate, pana la asociatii ale oamenilor de afaceri sau orase infratite. Evenimentele se vor desfasura pe toate spatiile publice din oras, parcuri si piete, in cartiere si zona centrala.

Sarbatoarea Zilei Nationale este o manifestare de amploare, cu traditie pentru municipiul Cluj-Napoca, in care se vor desfasura ample actiuni cultural-artistice ce stimuleaza si motiveaza cetatenii orasului sa-si petreaca timpul liber in mod solidar si educativ.

Sarbatorirea Anului Nou, 2012, reprezinta un eveniment de referinta pentru clujeni. Intrarea in noul an e un moment deosebit, de bucurie si sarbatoare pentru clujeni si nu numai, care si-au facut un obicei frumos de a petrece, impreuna cu cei dragi, la trecerea intre ani in Piata Avram Iancu. in fiecare an in noaptea de Revelion, clujenii petrec in Piata Avram Iancu admirand focurile de artificii si sarbatorind cu sampanie. Revelionul din acest an se va constitui intr-o sarbatoare artistica ce imbina traditionalul cu modernul
" se arata in proiectul supus votului in sedinta Consiliului Local de marti, 22 martie.

Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Comentarii Facebook