Vasile Pogăcean, afaceristul REȚINUT de DNA Cluj, este un baron local din Iclod

 

Vasile Pogăcean, afaceristul REȚINUT de DNA Cluj, este un baron local din Iclod, fost consilier local PSD și apoi candidat la primărie din poartea PNL. 

 

Pogăcean este patronul firmei SC Sinai SRL, care a câștigat zeci de licitații în comunele din zona Gherla pentru introducerea canalizarii.

 

Pogacean a fost socrul cantaretei Angela Rusu, cunoscuta pentru melodia ”Toate sogoritele”.

 

Patronul firmei Sinai este acuzat de procurorii DNA Cluj că i-a dat 170.000 de lei spagă lui Horea Uioreanu pentru licitații trucate și pentru a-și recupera apoi, preferențial, sumele din aceste contracte cu primăriile din Fizeşul Gherlii, Câţcău, Iclod, Bonţida. Citește AICI detalii.

 

Omul de afaceri a produs în 2011 și un grav accident de circulație pe Drumul Narional 1C, soldat cu rănirea a trei persoane.

 

Accidentul a fost provocat de omul de afaceri Vasile Pogacean, fost candidat la primaria din localitate din partea PNL. Acesta conducea un autoturism marca Audi A4 si a incercat sa intre in curtea bisericii din Iclod, virand la stanga si i-a taiat calea unui autoturism marca VW Golf 3, sustin politistii prezenti la locul accidentului.

 

Impactul a fost deosebit de violent si masina condusa de Vasile Pogacean s-a rotit de mai multe ori pe sosea si a intrat in casa unui localnic.

 

Accident in Iclod, produs de baronul local Vasile Pogacean, fostul socru al cantaretei Angela Rusu! - VIDEO

Comentarii Facebook