Luni 6 Februarie

Marius Nicoară îl susține pe Uioreanu și Petran: Plec de urgență de la București la Cluj

 

Senatorul Marius Nicoară a abandonat ședința Delegaţiei Permanente a PNL pentru a veni la Cluj și a-și susține colegii cercetați de DNA.

 

Am plecat de urgenţă de la Bucureşti, către Cluj. Am lăsat şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL - unde se vor dezbate chestiuni deosebit de importante - pentru a fi alături de colegii mei, liberalii clujeni, şi ai susţine, acum, în aceste momente delicate. 

 

Ca vicepreşedinte al partidului şi fost şef al organizaţiei clujene, dar şi ca liberal şi om de onoare,  precizez cu toată hotărârea că liberalismul nu tolerează corupţia, traficul de influenţă, abuzul şi fraudarea banului public”, a spus Nicoară.

 

Am susţinut şi voi susţine, atâta timp cât voi fi în viaţa politică, ca organele abilitate ale statutului şi instanţele de judecată să sancţioneze orice încălcare a legilor naţionale şi europene, indiferent de numele şi calitatea acelei persoane. În acelaşi timp, declar că am încredere în prezumţia de nevinovăţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, dl. Horea Uioreanu, care sunt convins că-şi va proba nevinovăţia în faţa organelor de anchetă penală. 

 

Acelaşi sentiment îl încerc şi faţă de consilierul judeţean PNL, Ioan Petran. Imediat ce voi ajunge la Cluj, voi convoca o întrunire cu colegii mei pentru a analiza situaţia şi a vedea cum putem ajuta”, a mai spus Nicoară.

 

PERCHEZIŢII LA CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ. Uioreanu a fost RIDICAT de acasă de DNA - VIDEO

Comentarii Facebook