Vasile Blaga face declarații incendiare:”Nu trebuie să mai avem miniştri care să creadă că cu ei a început lumea ”


Președintele PDL, Vasile Blaga, a făcut sâmbătă o serie de declarații în care blamează guvernarea actuală și spune că nu mai avem nevoie de ”miniştri care să creadă că cu ei a început lumea ”.

Nu trebuie să mai avem miniştri care, din momentul în care au ajuns în scaun, să creadă că cu ei a început lumea şi să nu mai răspundă la telefon nici măcar partidului", a declarat preşedintele PDL, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PDL.

Blaga a afirmat că, atunci când PDL era la guvernare, partidul avea secretari de stat de care el nu auzise, deşi era secretar general al PDL.

"Avem nevoie să guvernăm din iarnă, pentru a nu-i lăsa să continue această politică de a nu face nimic, de a provoca scandal după scandal (...) Cum putem să-l lăsăm să guverneze pe principalul hoţ intelectual al ţării. Nu avem dreptul să-i lăsăm la guvernare. Să căştigăm alegerile, să fim principalul partid", a adăugat preşedintele PDL.

Blaga a acuzat USL-ul ca fiind un partid mincinos și l-a atacat pe premierul Victor Ponta, spunând că ”nu este nici bărbat” și că ar trebui să demisioneze după gafa de la Bratislava.

"USL este un partid care nu ştie să guverneze şi care minte zi de zi, iar principalul mincinos este Victor Ponta, care, pe lângă faptul că este mincinos, nu este nici bărbat. Dacă ar fi bărbat, ar trebui să plece. Nu poţi să declari că trebuie să controleze Parlamentul Parchetul şi CSM", a spus Blaga. Acesta a susţinut că Victor Ponta "iese din domeniul logicului de orice fel" şi i-a criticat pe liderii USL care spuneau că nu deţii Puterea dacă nu ai control asupra Justiţiei.

"Din păcate, îmi pare rău că acestui mod de gândire i s-a aliat şi PNL. Este inadmisibil acest lucru şi nu va rămâne nesancţionat de opinia publică internă şi internaţională", a mai declarat Blaga.

Democrat-liberalul a mai spus că Victor Ponta "habar nu are de guvernare".

"Pe lângă faptul că habar nu are de guvernare, a întrecut măsura şi, îm pare rău că trebuie să spun, trebuie să plece de acolo şi repede, USL, cât mai guvernează, să nominalizeze un premier responsabil, pentru că domnul Ponta, e adevărat a rămas fără jumătate din guvern, a trecut ca ministru interimar pe la aproape toate ministerele, dar trebuie să plece, este o declaraţie absolut iresponsabilă", a punctat acesta.


Sursa: realitatea.net




Comentarii Facebook