Miercuri 24 Aprilie

PSD și-a anunțat candidații la colegiile din Cluj. Vezi ce au declarat candidații VIDEO


PSD Cluj a anunțat primii 5 candidați ai Partidului pentru colegiile din județ, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a precizat că toate organizațiile trebuie să își trimită la București listele cu candidați, pentru a fi validați.

Primii 5 candidați anunțați de PSD sunt:

Pentru Senat, PSD are o singură propunere, actualul senator, Alexandru Cordoș, cu care partidul speră să mai câștige încă un mandat.

Pentru Senat avem doar o propunere, unde este acum domnul Cordoș. Este candidatul cu cele mai mari șanse pentru a câștiga un nou mandat”, a declarat Lăpușan.

Dorim sa ne continuăm proiectele din aceste zone și alături de noii candidați pentru Parlamentul României, să consolidăm ceea ce am început în urmă cu 4 ani și să continuam proiectul de dezvoltare al județului Cluj”, a declarat senatorul Alexandru Cordoș.

La Camera Deputaților, Colegiul 6, Dej, PSD a anunțat că îl vor păstra ca și candidat pe deputatul Cornel Itu și speră la un procent de vot de peste 55%.

La nivelul colegiilor din Cluj-Napoca, PSD are candidați la colegiile 3 și 4.

Candidat la Colegiul 3, Cluj-Napoca, va fi consilierul județean Aurelia Cristea.

De peste 15 ani lucrez doar în funcții de manager, am obținut rezultate, am avut performanțe și îmi doresc ca aceleași performanțe să le am și în politică. Îmi doresc ca legislativ să îmi aduc contribuția în ceea ce priveste politicile economice, cele privind creșterea locurilor de muncă, a egalității de șanse și nu în ultimul rând cele privind tineretul”, a declarat Aurelia Cristea.

La Colegiul 4, Mărăști-Dâmbul Rotund-Iris, va candida conferențiarul Irimie Popa.

Candidatura mea pornește de la o dorință pe care o am și aceea de a nu ne mai fi rușine când ajungem în sudul țării să spunem că suntem de la Cluj. Sper ca prin această candidatură să îmi aduc contribuția în domeniile în care am expertiza necesară.”, a declarat Irimie Popa.”Sper să reprezint cu cinste cetățenii din Cluj în Parlamentul României și să nu fiu ca ceilalți, începând cu Bordea și terminând cu Udrea”, a mai adăugat acesta.


La Colegiul 7, Câmpia Turzii, PSD l-a propus la candidatură pe Ilarie Ivan, fostul director al Direcției Agricole Cluj.

Ca fost director general la direcția agricolă, ca dascăl universitar asociat din 1996 și titular din 2007 as putea sa vin si sa imi aduc o contributie de top în domeniul agriculturii și al învățământului”, a declarat Ilarie Ivan.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Oleleu, a tinut să precizeze că atât el, cât și președintele consiliului Județean, Horea Uioreanu, vor susține candidații USL în campanie.

Comentarii Facebook