Sambata 23 Septembrie

Valeriu Zgonea a ajuns FENOMEN viral pe Internet: ”Am un sentiment de fatigue. În Oltenia, îi spunem efectul Real Madrid” VIDEO

 

Valeriu Zgonea, vicepreşedintele PSD, a făcut la Botoșani o declarație care face furori pe internet. 

 

Valeriu Zgonea a luat cuvântul în 3 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor  din Botoșani și le-a transmis celor care îl ascultau că ”după 25 de ani de partid” are întotdeauna dreptate. El a mai precizat că are ”sentimentul de fatigue”, care în Oltenia înseamnă ”efectul Real Madrid”.

 

Eu n-am ce să vă spun. V-am ascultat, sunteţi pricepuţi. Să ştiţi că am întotdeauna dreptate, după 25 de ani de partid să ştiţi că am. Chiar dacă unora nu le place, să ştiţi că am. Tot îi plăcea lui Andrei limba engleză - am un sentiment de fatigue. Ştiţi ce înseamnă? De oboseală... Noi, în Oltenia, îi spunem efectul Real Madrid. L-am văzut la organizaţie, să ştiţi. Sunteţi organizaţia aia care îşi face poze selfie şi spune: «me my self, i'm the best.» Numai eu. Am un sentiment de fatigue şi mă sperie, un sentiment că numai noi suntem buni şi mă sperie, un sentiment că numai noi ştim ce e bine şi mă sperie. Asta e părerea mea şi dacă vă supără îmi cer scuze”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, potrivit înregistrării difuzate de cotidianul local Botosaneanul.ro.

 

Valeriu Zgonea a mai spus în 2013 că Mihai Viteazul este "colegul" lui.

 

Eu sunt din oraşul lui Mihai Viteazul. Daca ei vor să ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum câteva sute de ani să cucereasca nişte drepturi împotriva ungurilor, pe mine nu mă deranjează. Eu nu privesc cu atâta ură această chestiune. Sunt colegi de-ai mei care arborează steagul Real Madridului sau Barcelonei, nu văd care e problema”, declara Zgonea, când a fost întrebat de jurnalişti dacă îl deranjează arborarea steagului secuiesc de la Baraolt.

Comentarii Facebook