Dezbatere: Ar trebui ca tot județul să fie lăsat să depoziteze deșeuri la rampa municipiului Cluj-Napoca

 

Consilierii locali PSD cred că la noua rampă de gunoi a municipiului Cluj-Napoca, de 4.000 de mp, care ar putea fi folosită timp de 2 ani, ar trebui chemate toate comunele din județ, sau măcar cele din apropiere. 

 

Și cei care locuiesc în Florești și vin și muncesc în Cluj-Napoca sau cei care locuiesc în Apahida sau alte comune din jurul Clujului. Resursele financiare ale Clujului sunt date și de capacitatea de a absorbi forță de muncă din comunele învecinate. Să dăm un semnal, spunând că pe banii clujenilor facem doar pentru ei ce locuiesc în Cluj-Napoca nu e corect”, a acuzat consilierul local PSD, Dan Morar.

 

Baciu va duce gunoiul în alte localități și nu au cantități mari, dar mi se pare normal să îi luăm în calcul, nu să spunem din start nu. Să spunem că nu ne interesează, pentru că noi suntem Cluj-Napoca mi se pare greșit”, a mai spus consilierul Dan Morar.

 

Ar trebui ca și Consiliul Județan Cluj să găsească o soluție temporară pentru tot județul și să nu mai avem discuții de acest gen. Această rampă a fost realizată din banii clujenilor și nu se poate face rabat. Noi trebuie să ne protejăm și să asigurăm municipiului un spațiu de stocare temporar până în 2019 când ar trebui să fie gata depozitul ecologic de deșeuri”, a erupt primarul Emil Boc.

 

Hotărârea de micșorare a tarifelor la salubritate a trecut fără probleme.

 

Vezi AICI noule tarife.

Comentarii Facebook