Vadim Tudor despre Funar: E un hoţ, un neica nimeni. Mă dau afară răsuflaţii ăştia? Îi spulber!

 

Corneliu Vadim Tudor l-a spulberat în declarații pe Gheorghe Funar, acuzându-l că încearcă să se impună la conducerea PRM

 

PRM-ul sunt eu. PRM-eu e echipa mea. Eu îi dau afară pe Anca Petrescu, pe Miţura Arghezi, pe Ilie Ilaşcu şi vin cu nişte pensionari securişti. Mă dau răsuflaţii ăştia afară pe mine? Am să-i spulber! E hoţ. E neica nimeni. E plecat cu pluta. Cum să ţin în partid un asemena dement? Funar a mai băgat în groapă un partid, vrea să mai bage unul. Cine-l ia în serios? A fost dat afară din partid. L-am exclus prin votul Biroului Permanent”, a afirmat Vadim Tudor.

 

El a spus că l-a exclus pe Funar pentru gafe.

 

S-au adunat de-a lungul timpului mai multe gafe ale lui Gheorghe Funar şi i s-a atras atenţia să nu mai atace religia creştină, să nu mai încerce schimbarea Constituţiei, articolul 1. Foarte multe aberaţii, dar am crescut şarpele la sân, l-am făcut senator patru ani. L-am luat de la pensie, îşi plimba nepoţii în pădure. I-am făcut nevasta consilieră la Curtea de Conturi cu maşină la sală. Vă spun o scenă de Roman Polanski, de Milos Forman. Soţia sa m-a abordat la o înmormântare să-i prelungesc mandatul la Curtea de Conturi. I-am zis: 'Femeie lasa-mă-n durerea mea!'. Partidul nostru avea trei posturi. Prin fraudă i-a aranjat cu unii de acolo să-l înlocuiască pe profesorul Popeangă şi să-l aibă ea. Eu nu am avut nici o putere. Popeangă e profesor universitar, ea e Pupăza din tei”, a susţinut Corneliu Vadim Tudor.

 

Gheorghe Funar va candida pentru funcţia de preşedinte al PRM: ”Ungaria este aproape să ne ia Ardealul”

Comentarii Facebook