Gheorghe Funar va candida pentru funcţia de preşedinte al PRM: ”Ungaria este aproape să ne ia Ardealul”

 

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al PRM. El a auzit că a aflat că Vadim Tudor l-a dat afară din partid, dar spune că decizia e nestatutară.

 

Funar a declarat că este susținut de filiala PRM Cluj, dar și de alte filiale pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congresul Extraordinar care va avea loc, sâmbătă, la Alba Iulia.

 

Voi candida pentru că este nevoie de PRM, în condiţiile actuale, când Ungaria este aproape să ne ia Ardealul. Am aflat că C.V. Tudor m-ar fi exclus din partid, dar acest lucru nu este legal şi statutar, nu putea să mă excludă pentru că Biroul Permanent la care face dânsul referire, nu a avut loc. C.V. Tudor confundă PRM cu căţeii din curtea partidului sau din curtea sa personală, dar PRM nu este proprietatea sa, nu este marcă înregistrată la OSIM”, a declarat Gheorghe Funar.

 

Fostul primar al Clujului a precizat că la Congresul Extraordinar al PRM de la Alba Iulia se va pune în discuţie excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor.

 

Colegii au vrut mai demult să îl excludă, dar eu m-am opus pentru că este membru fondator al PRM şi preşedinte al partidului de 22 de ani”, a spus Gheorghe Funar.

Comentarii Facebook