Va multumim ca votati corect la sondajele Stiri de Cluj! Datorita Dvs sondajele noastre i-au dat castigatori pe Horea Uioreanu si Emil Boc

Cele doua sondaje facute de Stiri de Cluj inaintea scrutinului din 10 iunie, s-au confirmat in ziua votului si asta multumita Dvs care ati votat corect la rubrica sondaj. Pentru onestitate, va multumim!

 

Stiri de Cluj i-a dat castigatori pe Emil Boc, pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca si pe Horea Uioreanu, la cea de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

 

Nu avem pretentia ca aceste sondaje sunt unele sociologice, dar credem ca ele indica de multe ori o tendinta a ceea ce doresc clujenii, care sunt marea majoritate a cititorilor Stiri de Cluj. Modul de vot pe Stiri de Cluj este unul simplu: de pe fiecare IP se poate vota intr-o zi o singura data.

 

Astfel, Horea Uioreanu a primit din partea cititorilor Stiri de Cluj 12.254 de voturi, in timp ce contracandidatul lui Alin Tise, dat de toate sondajele sociologice ca fiind castigator, a primit de la cititorii Stiri de Cluj - 11160 de voturi. 

 

 

 

In data de 7 iunie, intrucat sondajele aratau o crestere considerabila a candidatului Marius Nicoara in sondaje, am publicat pentru doua zile un sondaj in care au fost pusi cei doi principali candidati la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca: Marius Nicoara si Emil Boc. Si acestea rezultate au fost confirmate in ziua votului. Astfel, de la cititorii Stiri de Cluj, Emil Boc a primit cu doar doua zile inaintea scrutinului 1964 de voturi, iar Marius Nicoara 1333 de voturi, aratand o lupta foarte stransa, dar victoria candidatului PDL. 

 

 

 

Va multumesc pentru onestitatea cu care ati votat pe Stiri de Cluj.

 

Ziarul on-line Stiri de Cluj este un proiect independent si este proprietatea jurnalistilor Delia Carbune si Horea Soica.

 

Delia Carbune

dir. gen. Stiri de Cluj

Comentarii Facebook