USL și-a lansat oficial candidații la Huedin



USL Cluj şi-a lansat vineri, 9 noiembrie, candidaţii din zona de munte şi Huedin la Casa de Cultură a Municipiului Huedin în prezenţa a 350 de simpatizanţi.

Senatorul Alexandru Cordoş, candidat al USL Cluj în Colegiul Senatorial nr. 4 (Turda, Huedin şi zona de munte), dna. Elena Uioreanu, candidatul USL în Colegiul 9 - zona de munte şi dl. Leonard Horvath, propunerea USL pentru Colegiul 10 – zona Municipiului Huedin au fost sprijiniţi la această lansare, de liderii USL Cluj, dl. Remus Lăpuşan, Preşedintele PSD Cluj, Senatorul Marius Nicoară, Preşedintele PNL Cluj, dl. Horea Uioreanu, vicepreşedinte PNL Cluj și Președinte al CJ Cluj, dl. Ioan Oleleu, Secretar General al PSD Cluj și Vicepreședinte al CJ Cluj, dl. Adrian Oros, candidat al USL Cluj în Colegiul 1 Cluj-Napoca, alături de o serie de consilieri judeţeni şi primari ai USL din zonă.

Avem nevoie de un Parlament care să ne redea demnitatea. Precum zicea Avram Iancu “Ori punem pumnul în pieptul furtunii, ori pierim”. Sunt un om de cuvânt iar ceea ce fac o duc până la capăt. Avem un program de guvernare ce trebuie dus până la final şi doresc să-mi continui parteneriatul local cu locuitorii Colegiului Senatorial nr.4. Sunt sigur că împreună vom reuşi să gestionăm mai bine creşterea locurilor de muncă, rezolvarea problemelor din educaţie şi sistemul sanitar” a declarat dl. Alexandru Cordoş, Chestorul Senatului României.

Viitorul este în mâinile copiilor noștri. Avem nevoie de o educație sănătoasă! Unul dintre proiectele mele provine din domeniul serviciilor medicale. Vreau un serviciu medical care poate să ajungă la fiecare om în casă, mai ales în această zonă de munte, unde locuințele sunt îndepărtate și distanțele mari” a declarat dna. Elena Uioreanu, candidat al USL Cluj în Colegiul 9, zona de munte.

Nu cred în basme, doar în fapte reale. Sunt un tânăr care s-a întors din strâinătate cu o singură dorință: să muncesc pentru dvs, pentru un trai mai bun” a declarat Leonard Horvath, propunerea USL Cluj, pentru Colegiul 10 – zona Huedin.

Cei doi lideri ai USL Cluj, Remus Lăpușan și Marius Nicoară și-au anunțat sprijinul pentru cei trei candidați și s-au arătat încrezători în șansele acestora.


Vă propunem să votați trei clujeni dedicați acestor locuri și să transmiteți din casă în casă mesajul de schimbare în bine, pe care USL l-a demarat în primele șase luni de guvernare” a precizat Remus Lăpușan, Președintele PSD Cluj.

Votând candidații USL acordați șansa copiilor noștri să trăiască într-o Românie mai puternică, într-o Românie ce-și propune să construiască și să ofere un trai mai bun cetățenilor săi. În 9 decembrie acordați încrederea candidaților noștrii!” a declarat Președintele PNL Cluj, Senatorul Marius Nicoară, candidat al USL în Colegiul 3 Senat.

Vicepreședintele PNL și Președintele CJ Cluj, dl. Horea Uioreanu a declarat că este alături de echipa de candidați ai USL Cluj și că este convins că aceștia vor reprezenta cu succes județul Cluj.

Oferta electorală a USL Cluj pentru aceste alegeri este cea mai apropiată de clujeni. Sunt sigur că viitorii noștrii parlamanetari ne vor reprezenta cu profesionalism și vor pune umărul la efortul USL de a revigora instituția fundamentală a democrației noastre: Parlamentul României” a declarat dl. Horea Uioreanu, Președintele CJ Cluj.

Comentarii Facebook