USL și-a lansat candidații la alegerile parlamentare din zona Câmpia Turzii - FOTO

 

USL Cluj și-a prezentat candidații din zona municipiului Câmpia Turzii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie: senatorul Marius Nicoară în colegiul senatorial nr. 3 și Ilarie Ivan, vicepreședintele PSD Cluj și candidat al USL în colegiul 7 - Camera Deputaților.

 

Președintele PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan a prezentat oferta politică a USL pentru locuitorii zonei Câmpia Turzii, precizând că aceștia fac parte dintr-o echipă de candidați cu o experineță profesională și politică recunoscută de comunitate.

 

USL  vine în fața electoratului cu cea mai bună ofertă de candidați. Garnitura politică a USL Cluj pentru Senat este compusă din senatori în funcție, cu un palmares legislativ vizibil și cu o experiență parlamentară transpusă în măsuri eficiente în folosului clujeanului”, a declarat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

 

Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară s-a arătat preocupat de rata crescută a şomajului din zonă, datorată închiderii unor fabrici locale: ”Voi încerca să fiu o carte de vizită  pentru Cluj şi clujeni în scopul de a atrage investitori, care să diminueze şomajul zonei şi să crească perspectivele de dezvoltare economică. Atragerea de fonduri europene este o altă prioritate pentru locuitorii acestei comunităţi atât de încercate de nepăsarea fostelor guvernări PD”.

 

Voi sprijini orice modalitate de a promova produsele tradiţionale româneşti, experienţa din agricultură aducându-mi un surplus de cunoştinţe în şansa de a revitaliza agricultura locală”, a declarat Ivan Ilarie, vicepreşedinte PSD Cluj.

 

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga, a precizat că sprijină candidații USL la alegerile parlamentare în zona Câmpia Turzii: ”Sunt convins că domnii Marius Nicoară și Ilarie Ivan vor sprijini administrația locală din Câmpia Turzii din postura de parlamentari și sunt sigur că vor face lobby pentru a atrage investitori la Cluj, pentru a crea locuri de muncă”.

 

Vicepreședintele PNL Cluj, dl. Horea Uioreanu a precizat că susține întreaga echipă a candidaților USL Cluj și că experiența lor administrativă este utilă pentru locuitorii colegiului.

 

Cei doi candidați se bucură de sprijinul USL Cluj dar mai ales de o notorietate profesională pozitivă în zonă, datorită activității acestora în administrație”, a declarat Horea Uioreanu, președintele CJ Cluj.

Comentarii Facebook