USL e sigura pe Cluj: Avem cea mai puternică și profesionistă ofertă de candidați pentru alegerile parlamentare

USL e convinsa ca va avea succes la Cluj in campania electorala din aceasta luna. Desi la alegerile din iunie 2012, municipiul Cluj-Napoca a ales din nou candidatul Partidului Democrat-Liberal, USL are convingerea ca acest tur de scrutin va fi un succes pentru Uniune. 

”USL Cluj are cea mai puternică și profesionistă ofertă de candidați pentru alegerile parlamentare și suntem convinși că ne vom continua parteneriatul cu cetățenii clujeni. USL Cluj va sprijini inițiativele cabinetului Ponta de creștere a locurilor de muncă, de investiții în sănătate și în educație” a declarat  Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu simpatizantii din Colegiul 3 Cluj-Napoca.



 

La Cluj nu par sa fie, cel putin, deocamdata, divergente de opinie în randul USL, întrucat convingerea reprezentantului PSD a fost intarita si de partenerii locali de alianta.

 

”În această nouă competiție electorală oferim cetățenilor Clujului, candidații cei mai pregătiți profesional pentru a putea rezolva problemele comunității. O vom sprijini pe dna. Aurelia Cristea și vom fi alături de toți candidații USL Cluj” a declarat Horea Uioreanu, vicepreședinte PNL Cluj.


În cadrul intalnirii cu alegatorii  a fost prezentat oficial si candidatul USL pentru colegiul 3 Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, vicepresedintele PSD Cluj.”Nu voi aborda această campanie electorală cu promisiuni sterile și doresc să-mi continui proiectele demarate în ultimii doi ani la Cluj, educația, turismul și industria high-tech, sprijinirea asociației Cluj Capitală Culturală Europeană 2021, având nevoie de completări legislative, lobby și parteneriate cu mediul privat și cu societatea civilă” a declarat Aurelia Cristea,Candidatul USL în Colegiul 3 Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook