USL Cluj, atac dur la protestul de 1 aprilie al tinerilor PDL: Sunt sub vârsta pubertății

 

Conducerea USL Cluj susține că tinerii din PDL Cluj nu au ajuns nici măcar la vârsta pubertății, dovadă este protestul Anti Ponta organizat de 1 Aprilie în fața Prefecturii Cluj.

 

TSD Cluj constată cu tristețe că junii democrat liberali își desfășoară activitatea politică prin glumițe specifice tinerilor, care nu au ajuns nici măcar la vârsta pubertății.

 

Ne manifestăm interesul pentru un concurs de idei, de viziuni politice, economice și sociale. Suntem convinși că tinerii politicieni pot genera proiecte utile comunității lor, generației lor. Le recomandăm colegilor din OT PDL să caute în semnificația zilei de 1 aprilie și lansarea primului satelit meteorologic, fondarea companiei Apple Computers, nu doar glumițele deșănțate, lipsite de conținut”, a declarat Dan Morar, președintele TSD Cluj.

 

Chiar dacă mulți românii ar spune că însuși PDL-ul este o glumă proastă o politicii românești, TSD Cluj consideră că armonia judecăţii și puterea de-a reflecta soluţii sunt adevăratele valori pe care o organizație de tineret puternică trebuie să le urmeze”, a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

Protest ANTI Ponta organizat la Cluj-Napoca de PDL: Victor Ponta PĂCĂLICI - VIDEO

Comentarii Facebook