USL Cluj acuză PDL că folosește ”trupe de asalt” care rup materialele electorale ale Uniunii (P)

 

Uniunea Social Liberală (USL) Cluj acuză PDL că a folosit ”trupe de asalt” ale lui Dorin Apostu pentru a distruge materialele electorale ale USL.

 

În noaptea de vineri spre sâmbătă, trupele de asalt ale dlui. Sorin Apostu, coordonate de comiltonii Ovidiu Vasile Cîmpean și Paul Cîmpean, cărăușii edilului „50%-50%”, supervizați de Radu Moisin și Radu Rațiu, stimulați de usturoiul ideologic al dlui. Neamțu, alături de 40 de interlopi au declanșat o operațiunea ”ARDem”, de distrugere a materialelor electorale ale Uniunii Social-Liberale.

 

Membrii PDL Cluj au amenințat, intimidat și urmărit simpatizanții USL prin oraș, apoi au furat unidirecționalele USL de pe strada București și au vandalizat unidirecționalele din cartierul Grigorescu.

Acesti tineri au fost obișnuiți din 2004 cu unilateralismul politic, beneficiind de faptul că PDL a deținut discreționar și autoritar frâiele caracatiței clujene, aceștia dormind cu icoana lui Traian Băsescu sub pernă și cu tablourile lui Boc, Moisin, și Neamțu pe perete.

 

USL Cluj condamnă fanatismul acestor tineri politicieni, îndoctrinați politic în spiritul intoleranței, obrăzniciei și suficienței, pregătiți la școala de cadre a PDL”, precizează conducerea USL.

Comentarii Facebook