Plângere penală împotriva USL la Huedin. Primarul Mircea Moroșan acuză Uniunea că i-a folosit ILEGAL imaginea și numele

 

Primarul din Huedin, Mircea Moroșan, a făcut plângere la poliție împotriva USL pe motiv că a distribuit afișe și scrisori falsificate prin care se spunea că primarul îl susține pe candidatul USL la Senat, Alexandru Cordoș.

 

Azi-noapte, în jurul orei 3.00 s-au distribuit pliante cu poza mea și cea a lui Alexandru Cordoș și o scrisoare semnată de mine prin care se spunea că eu mă adresez cetățenilor și îi îndemn să voteze USL. Am sunat la 112 și le-am explicat fenomenul. Nu se poate chiar așa ceva. Vineri, în comuna Mănăstireni au făcut la fel cu primarul Petru Coldea. Eu am facut azi plângere penală la poliție și solicit găsirea celor care au pus la cale această dezinformare și tentativă de fraudare a alegerilor”, a declarat pentru Știri de Cluj primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan.

 

Edilul solicită prinderea făptașilor și arată cu degetul spre cei din USL, chiar dacă susține că nu are probe clare. ”Cer prinderea făptașilor. Indirect pot să spun că beneficiarul acestei minciuni electorale este USL -ul și Alexandru Cordoș. În scrisoare se zice numai de candidatul la Senat al USL nu și de cel de la Camera Deputaților, deci pot spune că beneficiarul direct al acestui fals e exclusiv Cordoș. 

 

E jenant să se ocupe un senator al României în funcție cu astfel de falsuri. Dacă mint acum așa, la ce să ne așteptăm de la USL după ce preiau guvernarea? Minte Ponta, mint ei, minte toată lumea!”, a mai spus Moroșan.

 

Primarul din Huedin a declrata că el îi susține la alegeri pe candidații ARD, în special pe cel de la Senat, Cristin Haiduc.

 

Alexandru Cordoș nu a putut fi contactat pentru a comenta aceste acuzații grave.

 

Remus Lăpușan: ”USL Cluj nu se ocupă de scrisori otrăvite și nici nu poate să își asume diversiunile PDL”

 

 

 

Comentarii Facebook