Un PMP -ist clujean CRITIC cu Iohannis, posibil subprefect al Clujului. PNL ”vinde” postul pentru susținere națională


Andrei Maxim ar urma să fie numit subprefect al Clujului, după turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale. PMP susține PNL la alegeri, iar în schimbul acestei negocieri primește posturi.

Andrei Maxim este proprietarul unui bar în Cluj-Napoca și un fervent atacator al președintelui în exercițiu, Klaus Iohannis. ”L-am votat pe Mutu, dar a doua oară… mai bine pun ștampila pe doi candidați dacă nu o să am un favorit”, scris Maxim, la vizita din vară a președintelui Klaus Iohannis.

WhatsApp Image 2019-11-15 at 11.02.28 (1).jpeg

Problema acestuia este că nu este funcționar public, pentru a putea ocupa funcția de subprefect. Conform unor surse, acesta s-a dus la un primar PSD și i-a cerut să îl facă funcționar public, pentru că va fi viitorul subprefect. Edilul a refuzat acest lucru.

Potrivit surselor Știri de Cluj, funcțiile de prefect și de subprefect vor fi decise numai după turul doi al alegerilor prezidențiale. Pentru funcția de prefect a fost deja stabilit un nume, liberalul Mircea Abrudan, unul dintre cei mai buni specialiști în consultanță pentru proiectele pe fonduri europene.


Comentarii Facebook