Miercuri 24 Aprilie

Un pensionar îi scrie lui Emil Boc: Vă mulțumesc de ajutoare, dar angajații dvs fură din ele

 

Un pensionar din Cluj-Napoca îi reclamă primarului Emil Boc că și în acest an i s-a furat din punga de ajutoare, pe care Primăria Cluj-Napoca le distribuie, din fonduri publice. 

 

Va multumesc pentru amabilitate, ca ati trimis la adresa si plicul pentru a sti ce ajutoare se dau. Dar am o nemultumire foarte mare. Se practica la clubul pens. de pe strada Arinilor. Nu se controleaza de catre nimeni, de la d-voastra din Primarie? Lipsesc intotdeauna din pungile cu ajutoare, pe care le distribuiti.. (ex.anul trecut a lipsit conserva de vita... anul acesta imi lipseste zaharul). In caz ca mergeti sa faceti control inopinat aveti atentie ca sunt pungi, tot la fel legate, dar in alta parte, de unde se dau la unii naivi... ca si mine. Asa imi trebuie daca nu am stiut ce se da. Si separat zahar si restul... Daca cumva te intorci si faci reclamatie, ti se da. De data aceasta am ratat zaharul. Se uita cel care imparte dupa cum arata omul si stie din care zona sa ii dea. Imi pare rau ca asa am ajuns in ziua de azi, ca si aceste mici, dar binevenite ajutoare, sa se fure din ele. Nu doresc sa mai continui si cu altele. Va multumesc foarte frumos. Cu stima si respect. Tudor Matis”, a scris pensionarul.

 

Primăria Cluj-Napoca a anunțat în 4 decembrie că va distribui pachete cu alimente, în valoare de aproximativ 1.300.000 lei, pentru persoanele cu situații materiale precare, în următoarea perioadă.

 

Un pachet conține 1 litru de ulei de floarea soarelui, 1 kilogram de făină albă, 1 kilogram de zahăr, 1 kilogram de orez, o conservă de carne de porc, o conservă de pate şi o conservă de carne de vită.

 

Pachetele se vor livra la următoarele puncte:

 

Clubul pensionarilor Mănăştur, str. Arinilor nr 11

Clubul pensionarilor Mărăşti, str. Aurel Vlaicu nr. 3A

Clubul pensionarilor Horea, str. Horea nr.108

Clubul pensionarilor Grigorescu, str. Eremia Grigorescu nr. 132

Clubul pensionarilor Zorilor, str. Louis Pasteur nr. 77

Clubul pensionarilor Someşeni, str. Traian Vuia nr. 41

Primăria de cartier Gheorgheni, str. Băişoara nr. 4A

Primăria de cartier Iris, Piaţa Liebcknecht nr.7-8

Comentarii Facebook