Un deputat PNL Cluj cere demisia lui Horea Uioreanu, după eșecul de la europarlamentare

 

Deputatul Adrian Oros a solicitat demisia lui Horea Uioreanu din funcția de președinte interimar al PNL, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile europarlametare. 

 

În urma rezultatelor dezastruoase obţinute de PNL Cluj la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, solicit demisia de onoare a preşedintelui Horea Uioreanu, de la conducerea partidului, din următoarele motive: A obţinut cel mai slab scor al unui preşedinte de consiliu judeţean PNL din ţară. A preluat partidul de la Marius Nicoară de pe primul loc în judeţ aducându-l  la dezastruosul rezultat de 13,75 %. Este un preşedinte interimar, fără legitimitate, care a reuşit să îşi atingă doar jumătate din targetul propus. A distrus organizaţia municipală, PNL Cluj-Napoca, readucând-o la scorul ruşinos de sub 10%, unde a mai fost  acum 5 ani, când dânsul era preşedinte”, a acuzat Oros.

 

Parlamentarul face parte din gruparea Marius Nicoară, trasă pe linie moartă după alegerile din iunie 2012, câștigate la Cluj, de Horea Uioreanu, care a deveit atunci președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Marius Nicoară a fost învins de Emil Boc în lupta pentru Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook