Un consilier cere o DEMISIE a tuturor de la Consiliul Județean și Aeroportul Cluj: Așa scăpăm de emblemă de Consiliu Județean corupt

 

Consilierul județean Dan Canta a propus o soluție pentru a spăla imaginea de corupție care planează asupra Consiliului Județean Cluj. 

 

Ca să scoatem această emblemă de Consiliu Județean corupt trebuie să ne dăm demisia în grup și să deschidem oportunitatea de alegeri anticipate atât la nivelul președintelui, cât și la nivelul deliberativului.

 

Să își dea demisia și conducerea Aeroportului. În acest fel cel care va veni va gestiona corect lucrurile”, a declarat Dan Canta.

 

Propunerea consilierului PSD Cluj a fost ironizată de aleșii PDL. Consilierul Rareș Rusu a spus că: ”Să presupunem că am aproba decizia dvs de a aproba un audit, vă dați demisia dacă acest audit ar băga Aeroportul în insolvență. Dacă am aproba propunerea ta ți-ai asuma demisia, dacă aeroportul ar intra în insolvență”.

 

Dan Canta nu a mai răspuns nimic.

 

Discuția a avut loc la ședința Consiliului Județean Cluj de joi, 31 iulie, unde ar trebui să fie aprobat creditul de 50 de milioane de lei pentru plata lucrărilor de la pista Aeroportului.

 

Consilierii PSD Cluj cer un audit, care să verifice legalitatea deconturilor, pentru că în acest caz este vorba și despre o anchetă a DNA Cluj. Consilierii PDL și PNL susțin că trebuie formată o comisie internă de verificare și trebuie accesat creditul pentru a nu fi blocată activitatea Aeroportului. 

Comentarii Facebook