Uioreanu vrea să construiască centura și șoseaua rapidă din Florești, dar lipsesc AVIZELE

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj se declară plăcut surprins de intenţiile primarului Emil Boc de a realiza parteneriate cu instituţia judeţeană. 

 

Proiectele avansate de primarul sunt importante prin prisma faptului că vor facilita accesul spre viitorul spital regional de urgenţă, dar vor şi fluidiza traficul pe relaţia Floreşti-Cluj-Napoca.

 

Cele două artere de circulaţi gândite de domnul primar sunt investiţii necesare oricărui oraş civilizat şi mă bucur că le are în vedere pentru viitor. În ce ne priveşte, conştienţi de importanţa adoptării noului PUG, îl asigurăm din nou pe domnul primar că acesta va fi avizat de îndată ce primăria va completa documentaţia şi va depune toate avizele cerute de lege”, a precizat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

 

Precizăm că, până în acest moment primăria nu a prezentat Comisiei de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului de pe lângă Consiliul Judeţean Cluj avizele din partea Agenţiei de Protecţia Mediului, Ministerului Transporturilor şi Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Cluj. 

 

În lipsa acestor avize prevăzute de legislaţia în vigoare, avizarea PUG-ului nu este posibilă.

 

Centură prin spatele Polus, pentru a decongestiona DN 1 sufocat de traficul din Florești

 

Șosea rapidă, de 8,5 kilometri, din Florești spre Cluj-Napoca

Comentarii Facebook