Duminica 28 Aprilie

Uioreanu: Pe clujeni s-a pus stampila de corupti VIDEO

 

Deputatul PNL Cluj, Horea Uioreanu, a declarat ca este un lucru rau ca pe clujeni si ardeleni s-a pus acum stampila de corupti, ca urmare a arestarilor facute in administratia publica locala.

 

"Aici sunt mai multe pucte de vedere: al clujeanului pentru ca pe nedrept imaginea clujeanului si a Clujului si chiar a Ardealului este stricata de asemenea acte. Daca pana acum am avut imaginea Clujului legata de activitatea lui Emil Boc din ultimii trei ani, deci dezastrul din tara, iata ca acum ni se lipeste o eticheta, pe nedrept spun eu, de administratie spagara. Cred ca Clujul reprezinta altceva, un oras curat, frumos si locuit de oameni cinstiti. Clujul nu merita aceste lucruri.

Eu cred ca este o reglare de conturi intre presedintele Consiliului Judetean Cluj si Primaria Cluj-Napoca. Au fost atacuri in presa si in public, iar astazi s-a ajuns la arestari. Este o reglare de conturi intre cele doua tabere", a declarat Horea Uioreanu.

 

Deputatul PNL Cluj nu a vrut sa spuna, insa, cine este in spatele acestor jocuri.

 

Pana acum, procurorii DNA Cluj l-au retinut pe Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, care a fost si arestat, iar miercuri seara a fost retinut pe 24 de ore Sorin Apostu sub acuzatia de luare de mita.

 

Vezi mai jos care este legatura dintre cele doua arestari...

Sorin Apostu si Radu Bica "legati" de Aspazia Droniuc

Comentarii Facebook