Uioreanu ii cere lui Daniel Buda sa isi "ia mana" de pe dosarele deputatilor Monica Iacob Ridzi si Dan Pasat


Deputatul PNL Horea Uioreanu ii cere presedintelui Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, clujeanul Daniel Buda, sa isi "ia mana" de pe dosarele de coruptie.

Parlamentarul a facut referire la dosarul deputatului Monica Iacob Ridzi, acuzata de deturnare de fonduri in perioada in care era ministru al Tineretului si Sportului, si la Dan Pasat, cercetat pentru santaj si amenintare.

"Fac un apel catre presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda, sa deblocheze si sa urgenteze punerea pe ordinea de zi a plenului a celor doua dosare flagrante de furt, ale deputatilor PDL Monica Iacob Ridzi si Dan Pasat, de la Giurgiu. Cele doua dosare sunt blocate la nivelul Comisiei Juridice si Buda refuza sa le puna pe ordinea de zi. E obligatoriu acest lucru pentru a se putea trimite dosarele la instanta, iar instanta sa isi faca datoria", a declarat Horea Uioreanu.

 

Urmarirea penala a celor doi nu se poate face fara acordul Camerei Deputatilor, dar Comisia Juridica amana luarea unei decizii.

Comentarii Facebook