PNL Cluj a strans 3.600 de semnaturi pentru demiterea Robertei Anastase


PNL Cluj a strans 3.600 de semnaturi pentru demiterea Robertei Anastase, in cadrul unei campanii care a inclus intre altele si pichetarea zilnica a sediului PDL Cluj.

In paralel, au fost trimise si 100.000 de scrisori clujenilor, prin care le sunt semnalate abuzurile comise de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Deputatul PNL Cluj, Horea Uioreanu, a declarat ca pichetarile si celelalte actiuni din campania derulata la nivel national au vrut sa sublinieze furtul din parlament, coordonat de Roberta Anastase.

"Am strans un numar de 3.652 de semnaturi in judetul Cluj, pe tabele, pentru demiterea Robertei Anastase, iar pe siteul meu am primit 785 de semnaturi pe petitia on-line, lansata impotriva presedintelui Camerei Deputatilor. Am distribuit clujenilor, impreuna cu senatorul Marius Nicoara, 100.000 de scrisori, in care aratam ca s-au furat voturi la dezbaterea Legii pensiilor, de catre Roberta Anastase", a declarat Horea Uioreanu, care a cerut demiterea ei.

La pichetarea sediului PDL de astazi au luat parte 20 de liberali, in frunte cu deputatul Horea Uioreanu si senatorul Marius Nicoara. Campania a fost demarata in 15 noiembrie, iar de miercuri, 24 noiembrie, sediul democrat-liberalilor din Cluj este pichetat zilnic.

Comentarii Facebook