Uioreanu, despre demisia lui Boc: Codul portocaliu de incompetenta se mentine


Deputatul PNL Cluj, Horea Uioreanu, sustine ca demisia lui Emil Boc nu rezolva "codul portocaliu de incompetenta".

"Demisia premierului Emil Boc, insistent ceruta de romanii din strada si de opozitia politica, nu este de natura a rezolva problemele Romaniei. Din pacate, codul portocaliu de incompetenta, instaurat in urma cu trei ani, va fi ridicat doar in momentul in care vocea strazii va fi auzita si la Cotroceni!

Gestul premierului nu va rezolva criza politica, este doar un prim pas pentru revenirea la normalitate si trebuie urmat de alegeri anticipate. E nevoie nu doar de un nou guvern, ci si de un nou Parlament, care sa reflecte vointa romanilor. Actuala situatie economica si sociala din tara nu poate fi rezolvata decat de un legislativ legitim, care sa numeasca un guvern capabil sa aplice politicile necesare pentru a iesi din criza. Situatia de azi din Romania nu are nici o legatura cu conditiile meteo din ultimele zile, decat in masura in care furnizorii de energie electrica, termica si gaze naturale vor avea incasari mai mari. Romanii au salvat Romania, acum e nevoie sa fie si ei salvati de la pauperizare!", a declarat Horea Uioreanu.

Deputatul PNL Cluj sustine ca Romania este de trei ani sub cod portocaliu de incompetenta. "De trei saptamani, indiferent de capriciile iernii, de ninsoare, viscol si ger, romanii au iesit in strada si au decis sa instituie codul rosu de incompetenta crasa. Cred ca e cazul ca si presedintele Traian Basescu sa asculte de popor si sa plece impreuna cu Emil Boc, sa paraseasca palatul de fildes in care s-a inchis, surd si orb la dorintele tarii. Este momentul in care toti exponentii ciumei portocalii trebuie sa iasa din scena si sa lase guvernarea celor care se pricep la asta si care vor sa redea romanilor speranta", a mai afirmat Uioreanu.

 

Boc si-a dat DEMISIA! Citeste ce a declarat UPDATE

Comentarii Facebook