Uioreanu arunca BOMBA: Alin Tise a vrut sa se inscrie in PNL Cluj VIDEO

 

Candidatul USL la Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a aruncat o bomba pe piata la emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara. Deputatul a spus ca Alin Tise a vrut sa se inscrie in PNL Cluj.

Discutia a pornit de la traseismul la moda in acest moment si plecarile din PDL in USL. "Eu sunt partizanul intreruperii acestui traseism local si la nivel local am rezolvat aceasta problema. Vreau sa va spun ca nu toti cei care bat la usa USL sunt si primiti. Ceea ce vedeti dvs. sunt persoanele agreate. Pana la urma cineva si le-a asumat", a spus Horea Uioreanu.

Intrebat daca la Cluj a batut cineva la usa, Uioreanu a spus ca: "A fost cineva, dar nu pot sa va dau nume pentru ca in 10 iunie voi fi in concurenta cu el. In 10 iunie voi fi in concurenta cu el. L-am batut de doua ori in interval de 6 luni si cred ca il voi bate si in continuare. E in functie si e finul unui prim-ministru (n.red. Alin Tise)", a spus Uioreanu.

"A batut la usite mai mici si nu a ajuns la usi mai mari. Cred ca venea cu prea multe si de aceea nu a fost primit", a mai adaugat Horea Uioreanu.

Deputatul a mai adaugat ca Alin Tise nu a vrut sa se inscrie in PSD, ci in PNL.

 

Vezi care este proiectul de campanie al lui Horea Uioreanu, candidatul USL la CJ Cluj

Horea Uioreanu, candidatul USL la Consiliul Judetean Cluj este impotriva "mazlirii" sefilor de servicii descentralizate VIDEO

 

Comentarii Facebook