Uioreanu acuză atacurile injuste la adresa ministrului Mariana Câmpeanu

 

Președintele interimar al PNL Cluj-Napoca, Horea Uioreanu, acuză atacurile lansate la adresa ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu. 

 

Horea Uioreanu apreciază că aceste atacuri ”arată, o dată în plus, disperarea care i-a cuprins pe cei care au pierdut puterea. Acuzele de corupție, negate de instituțiile statului, bazate doar ”pe surse care doresc să-și păstreze anonimatul”, denotă faptul că există oameni care nu se dau în lături de la nimic atunci când vine vorba de adversarii politici.

 

Momentul ales pentru denigrarea unui ministru asupra căruia nu au planat niciodată nici un fel de îndoieli demonstrează că a fost o faptă premeditată. Doamna ministru Mariana Câmpeanu lipsește din țară și, prin urmare, nu are posibilitatea de a reacționa, de a se apăra. Dezmințirile făcute de DNA nu sunt suficiente pentru a liniști apetitul media pentru analiză prin despicarea firului în patru mii, astfel că subiectul va continua să aducă prejudicii de imagine atât doamnei ministru, cât și PNL și întregului guvern USL”, a declarat președintele PNL Cluj-Napoca.

 

Lideul liberal cere instituțiilor statului ”să se autosesizeze și să demareze o anchetă privind sursa acestor informații calomnioase. În cazul în care nu o vor face, în spațiul public va plana suspiciunea de ”lucrătură” , fie a ”serviciilor”, fie a altor personalități care au interes să denigreze USL, în general, și PNL în special. Nu vreau să cred că această acțiune este urmare a poziției PNL față de ultimul raport pe justiție și a declarațiilor clare de susținere față de miniștri cercetați, dar nedovediți ca vinovați”.

Comentarii Facebook