Horea Uioreanu și-a dat demisia din conducerea PNL Cluj. UPDATE: Ce a DECLARAT Uioreanu

 

Horea Uioreanu și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în PNL.

 

Demisia a fost anunțată la Biroul Permanent Central al PNL și a prezentat o listă cu 10 motive pentru care a recurs la acest gest.

 

Motivele demisiei mele din funcția de vicepreședinte al Biroului Teritorial Județean(BPJ)  Cluj și membru al acestui organism, nu au nici o legătură cu apropiatul Congres al partidului. Este o decizie  personală, luată după o analiză atentă a dinamicii politicii locale. În actul trimis BPJ și conducerii centrale a partidului, și pe care n-am dorit sa-l fac public, mi-am motivat foarte clar gestul care a determinat renunțarea la funcțiile politice amintite. Am convingerea că în viitorul apropiat toate cele sesizate de mine se vor rezolva, problemele fiind, repet, unele de interes local. 

 

De altfel, poziția mea legată de Congresul PNL este cât se poate de limpede, ea fiind exprimată în declarația comună pe care am semnat-o alături de toți președinții de consilii județene membri ai PNL.

 

Ca urmare, resping categoric toate speculațiile care leagă gestul meu de apropiatul Congres al PNL sau orice alt  eveniment. Pe de altă parte, precizez faptul că rămân președinte interimar al organizației municipal Cluj-Napoca a partidului pentru a organiza alegerile interne din 2 martie și a avea, după foarte mult timp, o conducere legitimă a celei mai puternice filiale locale, astfel încât să ne îndeplinim obiectivul ca la alegerile din 2016 să câștigăm Primăria Cluj-Napoca”, a declarat Horea Uioreanu. 

 

Citește DEMISIA lui Uioreanu din conducerea PNL - EXCLUSIV

Comentarii Facebook