Udrea vorbește despre absența lui Boc de la adunarea PDL: ”E un semn pentru PDL”



Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, este de părere că lipsa prezenței lui Emil Boc de la ședința de reorganizare a PDL de la Brașov ar putea fi considerată ca ”un semn pentru PDL”.

Întrebată, în conferinţa de presă susţinută sâmbătă la Sighişoara, despre absenţa lui Emil Boc de la Colegiul Director al PDL de la Braşov, Udrea a spus că va explica probabil chiar acesta de ce nu a mers la un partid sau altul. "Să zicem că e un semn pentru PDL", a afirmat Udrea, potrivit Mediafax.

Vicepreședintele Partidului Democrat-Liberal, Cezar Preda, spune că partidul i-a oferit multe lui Boc, precizînd că îl va respecta în continuare, ”atât timp cât este în interiorul partidului”.

"Domnul Boc este un om care a primit enorm de la PDL. Dacă domnia sa consideră că altcineva i-a dat, şi nu PDL, cum de fapt şi alţii consideră că ei şi-au luat, ci nu că le-a dat partidul, este liber să facă ce doreşte. L-am respectat, îl respect şi îl voi respecta atât timp cât este în interiorul partidului. Când nu va mai fi în partid, nu se va mai bucura de respectul meu", a afirmat Cezar Preda la şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL, care are loc, sâmbătă, la Braşov.

Comentarii Facebook