UDMR Cluj il propune pe Laszlo Attila pentru functia de primar interimar al Clujului


Conducerea UDMR Cluj a decis in unanimitate propunerea lui Laszlo Attila, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, pentru o viitoare preluare a atributiilor de primar interimar.

Decizia a fost luata in cadrul unei intalniri a conducerii UMDR Cluj. Presedintele filialei Mate Andras a declarat ca a fost propus Laszlo Attila in principal datorita experientei pe care acesta o are. "In functia de viceprimar al Clujului, Laszlo Attila a castigat experienta care il recomanda sa preia prerogativele de primar interimar. Desigur, totul depinde de recursul care se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca acesta va fi respins si primarul Sorin Apostu va ramane in arest, atunci prefectul va trebui sa il suspende si Consiliul Local sa desemneze un primar interimar, dintre cei doi viceprimari existenti", a spus Mate Andras.

Primarul Sorin Apostu a fost arestat pentru 29 de zile, sub acuzatia de luare de mita, iar cel mai probabil, luni, 21 noiembrie, se va judeca recursul formulat de avocati, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Comentarii Facebook