Buda despre cazurile Apostu si Bica: "Este viata si dupa moarte!" VIDEO


Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a facut o prima declaratie publica de dupa arestarile vicepresedintelui CJ Cluj, Radu Bica, si a primarului Sorin Apostu, care au zguduit Clujul si filiala

"Este viata si dupa moarte. S-a intamplat ce s-a intamplat. Sigur nu este o chestiune care sa creeze un confort. Fiecare avem durerile noastre in suflet vis-a-vis de ceea ce s-a intamplat, dar partidul si viata partidului trebuie sa mearga mai departe pentru ca acest partid nu ii apartine nici lui Daniel Buda, nici lui Sorin Apostu, nici lui Radu Bica si nici lui Emil Boc. Acest partid apartine tuturor membrilor si ceea ce s-a intamplat in Clujul de dupa epoca Funar e o chestiune care se poate vedea cu ochiul liber. Acesti oameni, si Sorin Apostu si Radu Bica, sunt parte integranta a mecanismului decizional a ceea ce inseamna Clujul de astazi, fie ca discutam de judet, fie ca discutam de municipiul Cluj-Napoca", a declarat Daniel Buda.

Presedintele PDL Cluj a mai afirmat ca nu are ce sa isi reproseze si ca PDL Cluj inca nu e la pamant. "N-am ce sa imi reprosez. N-as vorbi la timpul trecut despre ceea ce insemana PDL Cluj. Eu spun ca suntem cea mai puternica organziatie. Am avut 39,5% in sondajele pe care le-au facut cei de la PSD, unde probabil ca au aplicat corectiile de rigoare, si eu sunt absolut convins ca noi vom fi o organizatie fruntasa a PDL. Viata merge mai departe. Sigur ca sunt chestiuni regretabile, dar asta nu insemana ca nu este viata dupa moarte", a mai adaugat Buda.

 

Biroul Permanent Judetean al PDL s-a intalnit joi seara, 17 noiembrie, dar nu s-a discutat nimic despre un viitor primar intermar al Clujului, pana cand nu se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) recursul formulat de avocatii lui Sorin Apostu, arestat de Curtea de Apel Cluj pentru 29 de zile.

 

Daca primarul va ramane in arest, el va fi suspendat din functie de prefectul Florin Stamatian si va trebui desemnat un primar interimar dintre cei doi viceprimari.

 

Citeste si...

Apostu este inca in arestul IPJ Cluj si recursul nu a fost stabilit EXCLUSIV

Comentarii Facebook